Welkom bij SSC Espria

Welkom bij de site van het Shared Service Center Espria (SSC). Hier vind je meer informatie over het SSC en het werken bij onze organisatie.

Bekijk de vacatures

Het SSC Espria

Shared Service Center (SSC)

Welkom bij het Shared Service Center (SSC) Espria. Zorgconcern Espria is een grote professionele organisatie die bestaat uit diverse zorgorganisaties, de ondersteunende diensten zijn ondergebracht in het SSC. Het SSC Espria helpt de zorgorganisaties hun doelstellingen te realiseren. Wij adviseren als business partner en werken samen om de (zorg)cliënt zo goed mogelijk te bedienen. 

Jij bent op zoek naar een baan in de ICT, finance, inkoop, control, informatievoorziening, personeels- en salarisadministratie of bij het SSC Facilitair? Dan zijn er bij het SSC Espria regelmatig uitdagende vacatures. Werken bij SSC Espria betekent werken in een dynamische omgeving. Onze mensen maken onze dienstverlening. Het SSC Espria zit verspreid op verschillende locaties in Beilen, Assen en Purmerend. 

Met welke expertise kom jij ons team versterken? Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk, continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk en er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Kijk dan snel bij onze vacatures.