Welkom bij SSC Espria

Welkom bij de site van het Shared Service Center Espria (SSC). Hier vind je meer informatie over het SSC en het werken bij onze organisatie.

Bekijk de vacatures

Het SSC Espria

Shared Service Center (SSC)

Welkom bij het Shared Service Center (SSC) Espria. Wij zijn onderdeel van Espria, een netwerk van zorgorganisaties (Evean, Icare, De Trans, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander, Zorgcentrale Noord, Icare Jeugdgezondheidszorg en Espria Ledenvereniging).

SSC Espria ondersteunt de 17.000 collega’s van onze zorgorganisaties op het gebied van ICT, inkoop, personeels- & salarisadministratie, financiële administratie, vastgoed en facilitaire diensten. Ben jij op zoek naar een baan, dan zijn er bij het SSC Espria regelmatig uitdagende vacatures. Werken bij het SSC betekent werken in een dynamische omgeving. Onze mensen maken onze dienstverlening. Het SSC Espria zit verspreid op verschillende locaties in Beilen, Assen en Purmerend. 

Met welke expertise kom jij ons team versterken? Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk, continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk en er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Kijk dan snel bij onze vacatures.