Over Personeels- en Salarisadministratie

De PSA is expert op het gebied van personeels- en salarisadministratie en cao. We helpen vanuit de Servicedesk graag onze collega's van de zorgorganisaties met alle vragen op dit gebied.
Kirsten
Medewerker Servicedesk PSA

Personeels- en Salarisadministratie

De afdeling Personeels- en Salarisadministratie is verantwoordelijk voor de verloning van alle Espria zorgbedrijven en voor de uitvoering van alle mutaties rondom medewerkers (circa 17.000 personen). Hierbij ligt de focus op een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening. Het self serviceconcept is ver doorgevoerd, waardoor medewerkers en leidinggevenden binnen Espria alle gewenste mutaties digitaal kunnen doorvoeren. De PSA bestaat uit een Servicedesk PSA, een aantal backofficeteams met daarin deskundigen op het gebied van de personeelsadministratie en salarisadministratie, een team verzuimadministratie, een team PSA-specialisten en een team senior salarisadministrateurs. 

Het team HR subsidies heeft  een subsidieadviesfunctie, van waaruit we de zorgbedrijven van Espria verder ontzorgen op het gebied van medewerkersubsidies.