Sollicitatieproces

Je solliciteert

Je sollicitatiebrief en CV bekijken we zorgvuldig en we laten je weten of we je uitnodigen voor een gesprek. Kom je niet in aanmerking voor de functie dan laten we dat ook altijd weten. Staat de juiste vacature er nu niet tussen? Abonneer je dan op onze job alert, je blijft dan op de hoogte van interessante vacatures bij het SSC!

Het gesprek

In het gesprek maak je kennis met de manager en een medewerker van de afdeling, soms is ook de adviseur Mens en Arbeid aanwezig. Wij willen je graag goed leren kennen en jij krijgt de kans om ons te leren kennen. Wat we graag van je willen weten is, waar word je blij van, wat vind je leuk om te doen en wat kun je goed. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar je expertise en je ervaring.

Zo komen wij te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken en of het klikt tussen ons.

Tweede gesprek

In sommige situaties is het wenselijk om je uit te nodigen voor een tweede gesprek. We bespreken de uitkomst van het eerste gesprek en gaan uitgebreider in op de functie, jouw ervaring en expertise. Er is natuurlijk ook ruimte om jouw vragen te stellen.

Contractvoorstel

Blijkt dat we wederzijds met elkaar verder willen? Dan doen we je een aanbod. We maken afspraken over je eerste werkdag en wanneer de handtekening onder je contract is gezet heten we je van harte welkom bij het SSC!

Graag stellen we je voor aan onze Adviseurs Mens en Arbeid, zij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden over vacatures, werk- en stagemogelijkheden en het sollicitatieproces.

 

Wij zijn Nicolien Eising en Mirjam Tamboer, adviseur Mens en Arbeid bij het SSC Espria. Wij vinden het belangrijk dat de mensen die bij ons werken het gevoel hebben gewaardeerd te worden en ruimte ervaren om zich te ontwikkelen. Ons werk is een groot deel van ons leven, hoe mooi is het als je met plezier naar je werk gaat, steun ervaart van collega’s en leidinggevenden en daarbij het gevoel hebt zinvol werk uit te voeren. Als adviseur Mens en Arbeid hopen wij ons steentje hier aan bij te dragen!

Powered by Emply