Over SSC Espria

ISO 9001 gecertificeerd

Zorgconcern Espria is een grote professionele organisatie die bestaat uit diverse zorgorganisaties, de ondersteunende diensten zijn ondergebracht in het Shared Service Center (SSC). 

Het SSC Espria helpt de zorgorganisaties hun doelstellingen te realiseren. Wij adviseren als business partner en werken samen om de (zorg)cliënt zo goed mogelijk te bedienen. In het SSC Espria werken circa 750 professionals samen binnen verschillende afdelingen.

Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk. We maken daarbij gebruik van methoden als Lean en Scrum. Het SSC is ISO9001, NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd.

Er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Kijk dan snel bij onze vacatures.

NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd
Door de diversiteit van onze dienstverlening is het een mooie uitdaging om iedereen te voorzien van relevante stuurinformatie om de juiste keuzes te kunnen maken.
Stefan
Controller
Espria is op allerlei gebieden continu in verandering, wat leidt tot interessante en boeiende projecten.
Patrick
Projectleider
Wij zien onszelf als volwaardige gespreks- en sparringspartner voor onze SSC klanten rondom financiële vraagstukken.
Herman
Senior medewerker Financial Accounting
Met het vakmanschap van onze inkopers, in samenspel met en de betrokkenheid bij onze klanten, streven we ernaar een goede dienstverlening waar te maken en onze klanten te ontzorgen.
Mieke
Manager Inkoop
Espria heeft een geavanceerde IT-omgeving waarin ik iedere dag mijn vakmanschap kwijt kan en mij verder kan ontwikkelen.
Frank
Medewerker Systeembeheer
De PSA is expert op het gebied van personeels- en salarisadministratie en cao. We helpen je vanuit de Servicedesk graag met al je vragen op dit gebied.
Kirsten
Medewerker Servicedesk PSA
Powered by Emply